ELLOW

ELLOW
ellow
ellow

05 January 2012

25 of.. what?

"1. Berambut perang..tak pun rambut kaler merah highlight sikit-sikit budget Avril

2. Kau pintal-pintal rambut kat public dengan lidah terjelir-jelir..kau nak jadi p*rnstar eh?

3. Snap gambar dari atas, buat duck face & kau upload kat Facebook..geli doh tengok..kalau 1 album nama kau, dalam tu semua muka itik kau. Muka penuh depan kamera..semuat-muat frame..bodoh

4. Kau rasa comel bila kau type message "ewww..jum lepak..busyan lorh...umah tadew orang..pakwe gie maen futsal pulark..busyan busyan! T__T"macam sh*t kau tahu tak

5. Kau kerek bila kau makan kat fastfood ngan member-member kau..kau snap gamba sana-sini macam tempat tu tak de orang..annoying ta*k!

6. Kau pakai baju nampak lurah ***** kau pegi jalan-jalan kat bandar..kau seronok lah abang misai pandang pastu tulis kat facebook "nyampah nyew adew abang misai usya-usya kitew..tark syukew tark syukew larh" Perosak bahasa s*al.

7. Annoying doh tengok kau peluk laki or balak kau dekat public or shopping complex..kalau ****** sangat g rumah tumpangan RM30/nett

8. Kau pakai tudung tapi kau pakai jeans yang abang misai dari jauh boleh nampak shape ****** kau yang jatuh tu..lagi-lagi kalau lepas duduk, terselit '*********' (celah ________ a.k.a pungkoq)

9. Macam sh*t bila kau tulis kat facebook yang kau tengah tension, tengah sakit perut, tengah happy..weh..asal time ber*k kau tak tulis sekali "kitew tengah ber*k..syuke syuke ^__^"

10. Kau saje ubah-ubah relationship status kat facebook..kononnye kau ni macam best kejap Single, kejap in relation, kejap open..asal kau tak bubuh "I am L*sbi*n"

11. Nyampah tahu tak kalau kau tak reti bawak barang shopping sendiri..padahal 2 3 plastik je..tu pun nak suruh balak kau..balak kau nyampah ok..bukan suka pun

12. Sikit-sikit kau ngadu kat member-member kau yang kau ada stalker kat kelas, kat office..konon kau tak tahu nak buat ape..ape doh perangai kau

13. Kau bisik-bisik ngan member kau yang duduk semeja..padahal dekat meja tu tengah lepak 4 5 orang

15. Bila kau lepak ngan member yang hot stuff, hensem-hensem, kool, kau tak pulak nak tegur member kau yang pakai tudung serabai plus muka berminyak "she's not my friends..please lah"

16. Kau tenung-tenung mamat yang cam kool supaya mamat cam kool tu perasan kewujudan kau sambil buat muka ta*i

17. Kau order makanan itu ini sebab gambar dekat menu cantik..tapi bila makan 3 4 sudu kau cakap tak sedap..lepas tu tak habis..lepas tu ngadu lapar..g makan kat tempat lain pulak..nak terajang muka kau s*ot

18. Kau tak pandai buat tu, buat ni..tanak pegang tu, pegang ni..alasan kau kotor, jijik..habis sapa yang nak buat kan?

19. Pakai tudung, baju kurung, manis..dalam wayang, dalam kereta, huih....bukan main sandar-sandar, peluk-peluk, ramas-ramas..baik tak payah pakai tu semua..selalu nampak kat highway

20. Kau cerewet..kena buat semua benda macam kau nak..kalau tak sama macam kau nak, kau angin, kau merajuk, kau marah..cuba kalau kau buat kerja yang orang cerewet macam kau..muncung je mulut kau

21. Kau merajuk ngan mak kau, kau merajuk ngan bapak kau, pakwe pun buat ta*k ngan kau..kau ngamok, marah, benci & merajuk..last-last kau decide kau bunuh diri..terjun dr bumbung Pavi..tapi tak mati pun..silap-silap kena buang keluarga..lagi sh*t hidup kau

22. Lepak ngan sekutu gediks kau ketawa kuat kuat, buat onar..masing masing dressed up fancy nak mamp*s. Skali awek pakai tudung litup melintas korang pakat usya atas bawah atas bawah ramai2. pandangan jijik like "eww she dont have style..yucks" emang gud gud la kau

23. Mekap tebal ala ala mak ay*m..atas mata tu dah macam pelangi..tambah plak bulu mata palsu..klip pah kip pah mata tu dah macam berus cat..kelopak mata tak larat nak angkat..cam s*al.. satu level ngan b*pok belakang lorong haji taib..

24. Pakai baju sikit lagi nak 6pac ******..lengan himpit ***** bagi terkepit..konon nak bagi nampak lurah lebih menonjol pastuh snap gamba dari atas supaya nampak yg dalam baju tu... buat pulak muka ber_______ sambil lidah terkeluar.. what the hell..saje menambah bilangan owang laki masuk neraka jahanam

25. Kau buat facebook ni macam medan memperagakan diri..kau upload beribu ribu gamba muka kau je sampai 10 album.. bila ade org puji kau jawab "ala shayer tark syomel pown..beshe beshe jew" nyampah siot
"


100% tidak di-edit.
Oops, kecuali yg sensored-sensored =v= dan ada beberapa yg lain

The title, it's actually
25 jenis perempuan yg lelaki paling meluat.

Malas nk bercakap panjang.
My conclusion is
take it into your heart,
siapa perasan diharapkan terasa™.

=w=

0 bela diri: