ELLOW

ELLOW
ellow
ellow

14 November 2011

(latest) 11th

Soalan drpd Cik Adlina
1. korang cerita dekat sapa kalau ada masaalah?
- Err.. Manusia2 yg terdekat..?

2. korang punya, feveghet colour?
- Takdak. Selalunya mix, tp x de yg spesifik.

3. kalau kawan korang terkecik hati dengan korang, tapi dia tak bagi tahu , sebaliknya dia memberontak dekat korang apa korang buat?
- Buat taktau mcm takde apa-apa berlaku, dlm hati "Tak cakap apa-apa, lantaklah~"

4. apa yang korang nak masa birthday korang?
- Erm.. Hadiah. Hahaha.

5. ada rasa macam nak cepat cepat besar tak \cth:masuk u ke kerja mungkin?/ *kalau ada sepp sikit*
- Sepp! Ada, banyak kali~

6. korang rasa nak pergi hogwarts ke narnia?
- Err... Hogwarts itu tak dikenali, jadi saya pilih Narnia. Nak belajar memanah xD

7. prefer keluar dengan family or kawan?
- Whole family dan kawan.

8. Feveghet tv show?
- Cartoons, 'specially Avatar: The Last Airbender and it's continue(s) xD

9. kalau korang lapar, tapi dekat rumah takde makanan , apa korang nak buat?
- Ikut mood. Kalau malas, biar je perut menangis, kalau rajin, mengorek peti ais. Kalau kejam, suruh kakak/abang belikan. Muahaha!

10. suka lagu apa?
- Random.

11. kenapa korang tak suka sayaaa? kenapaaaa?! *takpa, saya sentiasa sayang korang :D*\wink wink/
- Sebab awak... takdelah.. Saya baik, cuma beberapa org je yg saya tak suka, sudah semestinya bukan awak ^^

Soalan drpd Datin Sumaiyah
1. Sihat?
- Alhamdulillah.

2. Sudah Makan?
- Sudah.

3. Makan apa?
- Kerepek bawang. Sedih kan?

4. Sedap tak?
- Tak. Muak.

5. Mak dan ayah ada kat rumah?
- Ada, kenapa?

6. Nak masuk minang boleh?
- Boleh je. Tapi duit ada tak? Muahaha!

7. Saya / Dia?
- Siapa?

8. Kpop / Jpop?
- jk

9. Kopi / Teh?
- Teh ais. Muahaha!

10. Sayur / Snack?
- Nak belanja ke?

11. Facebook / Blog?
- Bosan betul soalan anda. Grr!!

Ana di dalam mood buat tag, jadi ana buat nt punya.
Soalan drpd Cik Bhah
1. pendapat anda tentang saya ?
- Pendiam, tapi bukan pemalu. Jangan risau, ana memahami ^^

2. apakah maksud disebalik nickname saya ?
- Yg memberikan maksud tersebut xD

3. anda seorang yang suka selesaikan masalah atau lari daripadanya ?
- Selesaikan.

4. kata-kata yang memberikan anda semangat .
- "Bestlah!" Komik la tu kan?

5. currnetly intrested to/in ?
- 2PM, but usually MapleStory.

6. fuuuuu~ siapakah anda sebenarnya?
- Hehe, rahsia.

7. rindu tak saya update blog ? xD
- Selalunya saya tak baca blog org, sorry...

8. ada tak puas hati dengan saya ? jujur !
- Tak ^^

9. teka ada berapa fanclub forum yang saya join dan apakah ia ? *random x]
- Seberapa yg berada dlm fikiran awak dan apa yg berada di fikiran awak.

10. apakah perkara yang anda ingin sangat lihat saya lakukan?
- Melukis, menari. Hahaha!

11. apa faedah buat benda ni sebenarnya ?
- Mengisi masa lapang. Haha.

Soalan drpd Cik Pe'ah

1. Siapa awak?
- Saya.

2. Macammana awak kenal saya?
- Kita sudah 12 tahun bersama... blablabla...

3. Siapa saya?
- Diri sendiri pun dah tak kenal? Ada terhantuk mana-mana tak?

4. Siapa top bias awak?
- Kukai. Hahahah!!

5. Awak paling suka lagu apa?
- Negaraku. Hahahah!

6. Pandai dance x?
- Sikit-sikit?

7. Suara sedap x?
- Adalah, sikit-sikit..?

8. Kalau awak ada RM100 apa awak akan beli?
- Komik, muahahahah!!!

9. Adakah awak seorang KISSME?
- Tidaaaaak.

10. Apa tujuan awak jawab soalan ni?
- Menambah pengetahuan. Hahahah!

11. Apa tujuan awak berhenti di blog saya?
- Ikut mood jika terlihat anda baru update post.

1 bela diri:

maiyahyazeed said...

maaf, saya tgh BLUR mase tu~